Tìm kiếm tài liệu miễn phí

2 Đề kiểm tra 1 tiết môn tiếng Anh lớp 11 lần 2 năm 2014 - THPT An Phước

Với 2 Đề kiểm tra 1 tiết môn tiếng Anh lớp 11 lần 2 năm 2014 của trường THPT An Phước kèm theo đáp án sẽ giúp các bạn học sinh củng cố lại kiến thức và kỹ năng cần thiết để chuẩn bị cho kỳ thi học kỳ kiểm tra sắp tới. Mời các bạn tham khảo!



Đánh giá tài liệu

4.7 Bạn chưa đánh giá, hãy đánh giá cho tài liệu này


2 Đề kiểm tra 1 tiết môn tiếng Anh lớp 11 lần 2 năm 2014 - THPT An Phước 2 Đề kiểm tra 1 tiết môn tiếng Anh lớp 11 lần 2 năm 2014 - THPT An Phước Đề kiểm tra 1 tiết tiếng Anh 11, Đề kiểm tra tiếng Anh 11, Đề kiểm tra lớp 11, Đề kiểm tra 1 tiết, Ôn tập tiếng Anh lớp 11, Kiểm tra 1 tiết tiếng Anh 11
4.7 5 143
  • 5 - Rất hữu ích 103

  • 4 - Tốt 40

  • 3 - Trung bình 0

  • 2 - Tạm chấp nhận 0

  • 1 - Không hữu ích 0

Mô tả

Họ và tên: ....................................................... Lớp: 11...... Điểm: ................ Chữ ký GT: .................
Trường THPT An Phước
Tổ Tiếng Anh

1
A
B
C
D

2
A
B
C
D

3
A
B
C
D

KIỂM TRA 1 TIẾT LẦN 2 NĂM HỌC 2013 – 2014
Môn: Tiếng Anh 11 (CTC).
(Học sinh làm bài trực tiếp lên đề KT, không làm trên giấy riêng)
4
A
B
C
D

5
A
B
C
D

6
A
B
C
D

7
A
B
C
D

8
A
B
C
D

9
A
B
C
D

10
A
B
C
D

11
A
B
C
D

12
A
B
C
D

13
A
B
C
D

14
A
B
C
D

15
A
B
C
D

16
A
B
C
D

Đề 1

1
A
B
C
D

(Học sinh làm phần trắc nghiệm vào phiếu này, không làm trực tiếp lên các câu hỏi)
A/ Multiple choice (4 marks)
Choose the word which is stressed differently from the rest.
1.
A. advance
B. aquatic
C. discharge
D. deepen
2.
A. competition
B. annual
C. final
D. stimulate
Choose the word which has the underlined part pronounced differently from the rest.
3.
A. danger
B. devastate
C. nation
D. maintenance
4.
A. candy
B. sandy
C. many
D. handy
Choose the word or phrase( A, B, C, or D) that best completes each unfinished sentence
5.After the water workers went on strike there was a …………………….. of water.
A. drain
B. shortage
C. loss
D. decrease
6.We must limit population growth because our resources are limited .
A plan
B restrict
C. expect
D. show
7...................... finished high school, Ba entered a university.
A. Have
B. Has
C. Having
D. Had
8. The chart shows the ........................ of world population by region.
A. division
B. distribution
C. cutting
D. sharing
9. Mary always takes care ……………………… her children carefully.
A. of
B. off
C. with
D. for
10. "Where can I get a cup of coffee?" "............................."
A. No sugar, please.
B. I'd like coffee. C. There's a cafeteria downstairs. D. I'm thirsty.
11.From the hotel there is a good ………………………… of the mountains.
A. view
B. sight
C. vision
D. picture
12. The English teacher explained the competition’s................... to the students.
A. scores
B.winners
C. judges
D. rules
13. "Gone with the wind" is an ................... novel. I have read it three times.
A. interest
B. interesting
C. interested
D. interests
14.Micheal accused his brother ..............................
A. to break the antique vase.
B. for breaking the antique vase.
C. of having broken the antique vase.
D. with brokening the antique vase.
Choose A,B,C, orD to indicate the underlined part that needs correction in each of the following
questions.
15.He said (A) that if his car was working (B), he will (C) drive me to the (D) station.
16.If you had listened(A)to my advice(B) in the first place,you wouldn't have been(C) in this mess (D)
right now.

B/ Written (6 marks)
I.Read the passage carefully and choose the correct answer. ( 2 marks)
A game show involves members of the public or celebrities, sometimes as part of a team,
playing a game, perhaps involving answering quiz questions, for points or prizes. In some game shows
contestants compete against other players or another team whilst other shows involve contestants
striving alone for a good outcome or high score. Game shows often reward players with prizes such as
cash, or holidays and goods and services provided by the show’s sponsors. Early television game shows
descended from similar programs on broadcast radio.
There are several basic types of game shows. The simplest form of game show is a quiz show
whereby people compete against each other by answering quiz questions or solving puzzles. A panel
game usually involves a celebrity panel answering questions about a specialist field such as sport or
music and is often played for laughs as much as points. The third kind of game show involves
contestants completing stunts or playing a game that involves an element of chance or strategy in
addition to, or instead of, a test of general knowledge.
Questions:
1. What do contestants in some game shows strive alone for?
........................................................................................
2. What do some game shows reward players with?
........................................................................................
3. What is a panel game?
........................................................................................
4. Is a quiz show the simplest form of a game show?
........................................................................................
II. Write the complete sentence, using the cues given. (1 mark)
1.The /boy /always /dream /win/ the/ lottery //.
..........................................................................................
2. I / interested / practise / English / native speakers //.
.......................................................................................
III. Give the correct form of the verb in each sentence. (1mark)
1.If you had worked harder, you (pass) .................................your final exam last year.
2.If there (be) ……………………..no oxygen in the air, life on earth wouldn't exist.
IV. Change into reported speed. (1,5 marks)
1."Let't go to the zoo now," he said
-> He suggested .........................................................................................
2."No, it's not true, I didn't steal the money," Jean said.
-> Jean denied .................................................................................................
3.Alex told Jim: "It is very kind of you to destroy the viruses in my computer. Thank you very much."
-> ..............................................................................................................................
V. Rewrite the following sentence, using conditional sentence. (0,5 mark)
1.I don't have a big house, so I can't invite friends to stay.
-> if ..........................................................................................................................................
Hết.

và tên: ...........................................................
Trường THPT An Phước
Tổ Tiếng Anh

1
A
B
C
D

2
A
B
C
D

Lớp: 11...... Điểm: ...............

Chữ ký GT: .................

KIỂM TRA 1 TIẾT LẦN 2 NĂM HỌC 2013 – 2014
Môn: Tiếng Anh 11 (CTC).
(Học sinh làm bài trực tiếp lên đề KT, không làm trên giấy riêng)
3
A
B
C
D

4
A
B
C
D

5
A
B
C
D

6
A
B
C
D

7
A
B
C
D

8
A
B
C
D

9
A
B
C
D

10
A
B
C
D

11
A
B
C
D

12
A
B
C
D

13
A
B
C
D

14
A
B
C
D

15
A
B
C
D

Đề 2

16
A
B
C
D

(Học sinh làm phần trắc nghiệm vào phiếu này, không làm trực tiếp lên các câu hỏi)
A/ Written. (6 marks)
I.Read the passage carefully and choose the correct answer. ( 2 marks)
A game show involves members of the public or celebrities, sometimes as part of a team,
playing a game, perhaps involving answering quiz questions, for points or prizes. In some game shows
contestants compete against other players or another team whilst other shows involve contestants
striving alone for a good outcome or high score. Game shows often reward players with prizes such as
cash, or holidays and goods and services provided by the show’s sponsors. Early television game shows
descended from similar programs on broadcast radio.
There are several basic types of game shows. The simplest form of game show is a quiz show
whereby people compete against each other by answering quiz questions or solving puzzles. A panel
game usually involves a celebrity panel answering questions about a specialist field such as sport or
music and is often played for laughs as much as points. The third kind of game show involves
contestants completing stunts or playing a game that involves an element of chance or strategy in
addition to, or instead of, a test of general knowledge.
Questions:
1. What do contestants in some game shows strive alone for?
........................................................................................
2. What do some game shows reward players with?
........................................................................................
3. What is a panel game?
........................................................................................
4. Is a quiz show the simplest form of a game show?
........................................................................................
II. Change into reported speed. (1,5 marks)
1. "Sorry. I couldn't meet you yesterday," Mai said to me.
-> Mary apologised .....................................................................................
2."I have wanted to study oversea," Scott said to his parents.
-> Scott has dreamed ....................................................................................
3."You mustn't park your cars here," Peter said to his friends.
-> ..............................................................................................................................
III. Give the correct form of the verb in each sentence. (1mark)
1.If the weather (be) ..................................... nice tomorrow, we will go to the beach.
2.John said if he had had any money, he (buy)……………………………… me a drink.
IV. Rewrite the following sentence, using conditional sentence. (0,5 mark)
1. He failed the exam because he didn't revise all his lessons.

-> If........................................................................................................................................
V.Write the comlete sentence, using the cues given. (1 mark)
1.Thank you / your letter / welcome / English Speaking Competition.
.............................................................................................................................................

2. He /suggest/ drink / something/ that /occasion //.
..........................................................................................
B/Multiple choice (4 marks)
Choose the word or phrase( A, B, C, or D) that best completes each unfinished sentence
1. "Where can I get a cup of coffee?" - "............................."
A. No sugar, please.
B. I'd like coffee. C. There's a cafeteria downstairs. D. I'm thirsty.
2.After the water workers went on strike there was a ______________ of water.
A. drain
B. shortage
C. loss
D. decrease
3.From the hotel there is a good ______________ of the mountains.
A. view
B. sight
C. vision
D. picture
4.We must limit population growth because our resources are limited .
A plan
B restrict
C. expect
D. show
5. The English teacher explained the competition’s................... to the students.
A. scores
B.winners
C. judges
D. rules
6...................... finished high school, Ba entered a university.
A. Have
B. Has
C. Having
D. Had
7. "Gone with the wind" is an ................... novel. I have read it three times.
A. interest
B. interesting
C. interested
D. interests
8. The chart shows the ........................ of world population by region.
A. division
B. distribution
C. cutting
D. sharing
9.Micheal accused his brother ..............................
A. to break the antique vase.
B. for breaking the antique vase.
C. of having broken the antique vase.
D. with brokening the antique vase.
10. Mary always takes care ……………………… her children carefully.
A. of
B. off
C. with
D. for
Choose A,B,C, orD to indicate the underlined part that needs correction in each of the following
questions.
11.If you had listened (A) to my advice(B)in the first place,you wouldn't have been (C) in this mess (D)
right now.
12.He said (A) that if his car was working (B), he will (C) drive me to the (D) station.
Choose the word which is stressed differently from the rest.
13.
A.annual
B. competition
C. final
D. stimulate
14.
A. deepen
B. aquatic
C. discharge
D. advance
Choose the word which has the underlined part pronounced differently from the rest.
15.
A. many
B. sandy
C. candy
D. handy
16.
A. danger
B. devastate
C. maintenance
D. nation
Hết.

Trường THPT An Phước
Tổ Tiếng Anh

ĐÁP ÁN ĐỀ KIỂM TRA 1 TIẾT LẦN 2 NĂM HỌC 2013 – 2014
Môn: Tiếng Anh 11 (CTC).
:

Đề 1
A/ Trắc nghiệm (4 điểm)
1D 2A 3D 4C 5B 6B 7C 8B 9A 10C 11A 12D 13B 14C 15C 16C
B/ Tự luận (6 điểm)
I. Đọc kỹ đoạn văn rồi trả lời các câu hỏi ở dưới. (2điểm)
1. Contestants in some game shows strive alone for a good outcome or high score.
2. Game shows often reward players with prizes such as cash, or holidays and goods and services
provided by the show’s sponsors.
3. A panel game usually involves a celebrity panel answering questions about a specialist field such as
sport or music.
4.Yes, it is
II. Dùng các từ gợi ý viết thành câu có nghĩa hoàn chỉnh. (1 điểm)
1. The boy has always dreamed of winning the lottery.
2.I am interested in practising English with native speakers.
III. Viết đúng hình thức các động từ trong ngoặc. (1điểm)
1.would have passed 2. were
IV. Đổi các câu sau sang câu tường thuật. (1,5 điểm)
1.He suggested going to the zoo then.
2.Jean denied stealing the money.
3.Alex thanked Jim for destroying the viruses in his computer.
V. Viết lại câu dùng câu điều kiện. (0,5 điểm)
->*If I had a big house, I could invite friends to stay.
Đề 2:B/ Trắc nghiệm (4 điểm)
1C 2B 3A 4B 5D 6C 7B 8B 9C 10A 11C 12C 13B 14A 15A 16C
A/ Tự luận (6 điểm)
I. Đọc kỹ đoạn văn rồi trả lời các câu hỏi ở dưới. (2điểm)
1. Contestants in some game shows strive alone for a good outcome or high score.
2. Game shows often reward players with prizes such as cash, or holidays and goods and services
provided by the show’s sponsors.
3. A panel game usually involves a celebrity panel answering questions about a specialist field such as
sport or music.
4.Yes, it is
II. Đổi các câu sau sang câu tường thuật. (1,5 điểm)
1.Mai apologised for not meeting / being able to meet me the day before / the previous day.
2.Scott has dreamed of studying oversea.
3.Peter warned his friends against parking their cars there.
III. Viết đúng hình thức các động từ trong ngoặc. (1điểm)
1. 1. is 2.would have bought
IV. Viết lại câu dùng câu điều kiện. (0,5 điểm)
-> If he had revised all his lessons, he would not have failed / would have passed the exam.
V. Dùng các từ gợi ý viết thành câu có nghĩa hoàn chỉnh. (1 điểm)
1. Thank you for your letter and welcome to our English Speaking Competition .
2. He suggested drinking something on that occasion.

Tài liệu cùng danh mục Đề thi - Kiểm tra

Đề thi HK 1 môn Sinh học lớp 11 năm 2012 - THPT Bắc Trà My - Mã đề 104

Hãy tham khảo Đề thi HK 1 môn Sinh học lớp 11 năm 2012 - THPT Bắc Trà My - Mã đề 104 để giúp các bạn biết thêm cấu trúc đề thi như thế nào, rèn luyện kỹ năng giải bài tập và có thêm tư liệu tham khảo chuẩn bị cho kì thi sắp tới đạt điểm tốt hơn.


Đề thi chọn học sinh giỏi tỉnh cấp THPT năm học 2012-2013 môn Lịch sử 10 - Sở Giáo dục và Đào tạo Hà Tĩnh

Kì thi học sinh giỏi là kì thi quan trọng đối với mỗi học sinh, dưới đây là "Đề thi chọn học sinh giỏi tỉnh cấp THPT năm học 2012-2013 môn Lịch sử 10 - Sở Giáo dục và Đào tạo Hà Tĩnh" giúp các em kiểm tra lại đánh giá kiến thức của mình và có thêm thời gian chuẩn bị ôn tập cho kì thi sắp tới được tốt hơn.


Đề thi thử THPT Quốc gia môn Địa lí năm 2017 - Sở GD&ĐT Bắc Ninh - Mã đề 410

Để giúp cho học sinh đánh giá lại kiến thức đã học của mình sau một thời gian học tập. Mời các bạn tham khảo Đề thi thử THPT Quốc gia môn Địa lí năm 2017 - Sở GD&ĐT Bắc Ninh - Mã đề 410 để đạt được điểm cao trong kì kiểm tra sắp tới.


Đề thi chọn học sinh giỏi cấp tỉnh Quảng Ninh lớp 12 THPT có đáp án môn: Toán – Bảng A (Năm học 2012-2013)

Nhằm đánh giá lại thực lực học tập của các em học sinh trước khi tham dự kì thi. Mời các em và giáo viên tham khảo đề thi chọn học sinh giỏi cấp tỉnh Quảng Ninh lớp 12 THPT có đáp án môn "Toán – Bảng A" năm học 2012-2013. Hy vọng đề thi giúp các bạn đạt kết quả cao trong kỳ thi sắp tới.


Kiểm tra 1 tiết môn Hoá 12 nâng cao (2008-2009)

Đề thi tham khảo của tổ hoá hệ trung học phổ thông trong kỳ thi kiểm tra 1 tiết môn hoá học lớp 12 ban nâng cao. Mời các bạn cùng tham khảo ôn tập.


Đề kiểm tra 1 tiết HK1 môn tiếng Anh lớp 11 năm 2018-2019 - THPT Lê Hồng Phong - Mã đề 616

Luyện tập với Đề kiểm tra 1 tiết HK1 môn tiếng Anh lớp 11 năm 2018-2019 - THPT Lê Hồng Phong - Mã đề 616 giúp các bạn hệ thống kiến thức đã học, làm quen với cấu trúc đề thi, đồng thời rèn luyện kỹ năng giải đề giúp bạn tự tin đạt kết quả cao trong kì thi sắp tới. Mời các bạn cùng tham khảo.


Đề thi thử THPT Quốc gia năm 2017 môn tiếng Anh lần 2 - Trường THPT Lương Ngọc Quyến - Mã đề 017

Đề thi thử THPT Quốc gia năm 2017 môn tiếng Anh lần 2 của Trường THPT Lương Ngọc Quyến - Mã đề 017 sẽ giúp các bạn trong quá trình học tập, củng cố, nâng cao kiến thức của mình trước khi bước vào kì thi THPT sắp tới. Để nắm vững nội dung chi tiết mời các bạn cùng tham khảo tài liệu.


Đề thi KSCL đầu năm Toán 2 - Tr.TH Linh Phú (2013-2014)

Đề thi khảo sát chất lượng đầu năm Toán 2 - Trường TH Linh Phú (2013-2014) dành cho các bạn học sinh và quý thầy cô tham khảo, nhằm củng cố thêm những kiến thức căn bản nhất về các phép cộng trừ số tự nhiên,...


Đề thi thử tốt nghiệp THPT môn Sinh - Sở GD&ĐT Yên Bái đề 326

Nhằm giúp các bạn học sinh có tài liệu ôn tập những kiến thức, kĩ năng cơ bản, và biết cách vận dụng giải các bài tập một cách nhanh nhất và chính xác. Hãy tham khảo đề thi thử tốt nghiệp THPT môn Sinh - Sở GD&ĐT Yên Bái đề 326.


Đề thi thử kì thi quốc gia lần 1 có đáp án môn: Sinh học - Mã đề thi 136 (Năm học 2014-2015)

Các bạn học sinh và quý thầy cô hãy tham khảo đề thi thử kì thi quốc gia lần 1 môn "Sinh học - Mã đề thi 136" năm học 2014-2015 kèm đáp án để hệ thống lại kiến thức đã học cũng như kinh nghiệm ra đề. Hy vọng đề thi sẽ giúp các bạn đạt kết quả cao trong kỳ thi sắp tới.


Tài liệu mới download

Từ khóa được quan tâm

Có thể bạn quan tâm

Bộ sưu tập

Danh mục tài liệu